Waterlekkage in Rotterdam?

Heeft u last van waterlekkage en wilt u uw dakbedekking laten controleren? Of heeft u advies nodig over de installatie van uw nieuwe badkamer? Bij JM Installaties in Rotterdam bent u aan het juiste adres. Wij zijn een professioneel loodgietersbedrijf en de werkzaamheden van onze loodgieters variëren van standaard loodgieterswerk tot herstel- en onderhoudswerk.

Waterlekkage hoeft niet alleen via uw dak te ontstaan. Alle waterleidingen in en onder uw huis kunnen voor waterlekkage zorgen. Maar ook uw wasmachine kan voor een vervelende overlast zorgen. Een klein scheurtje in een rubbertje kan al zorgen voor een heftige waterlekkage. Woont u in Rotterdam of in de omgeving van Rotterdam en heeft u last van waterlekkage? Onze loodgieters zijn u graag van dienst.

24/7 noodservice bij waterlekkage

Als u thuis een beginnende overstroming heeft, aarzel dan niet en schakel direct een expert uit Rotterdam in! Bij een lekkage in Rotterdam en omgeving staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar! Bel ons dus snel en we sturen meteen iemand langs! Ook voor andere loodgieterswerkzaamheden kunt u onze hulp inschakelen. Wij zijn namelijk ook thuis in verstopping, onderhoud en inspectie van uw cv-ketel en het aanleggen van leidingen. Wij zijn uw allround loodgieter!